Lépésről lépésre, a jó szoftver megoldásért

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  1. Milyen iparágban tevékenykedik a cég?
  2. Hányan szeretnék használni a szoftver? (az árat nem befolyásolja)
  3. A cég telephelyeinek száma?
  4. Mit tudjon az új szoftver, milyen folyamatokat kell optimalizálni?
  5. Jelenleg milyen szoftvereket használnak?

Kérdéseinkkel gyorsan meghatározhatóak az irányok. Az igényfelmérő beszélgetés alkalmával, gyorsan feltérképezzük a jelenlegi helyzetet, beazonosítjuk a jelenlegi (sokszor rejtett) problémákat és nehézségeket.

Szakértői tapasztalatuk segít megtalálni a legjobb megoldást. Összegyűjtjük azokat a modulokat, amire szükség van, hogy a teljes kép egy egyedi rendszerré álljon össze.

Az ajánlat készítés felelősség, ami az egyik legfontosabb része a teljes folyamatnak. Ez mutatja meg a kiindulópontot és teszi átláthatóvá a projektet. Így stresszmentesen lehet belevágni az új rendszer bevezetésébe.

Hívjon minket!

Kérjen ajánlatot!

Kérjük, írja meg nekünk, hogy milyen szoftverrel kapcsolatos elképzelése van. 12 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot! Kérjük, hogy röviden írja le, hogy milyen programot szeretne. (Mit tudjon az új szoftver? Mire szeretné használni? Milyen folyamatokat szeretne optimalizálni? stb.) Amennyiben rendelkezik bármilyen leírással, annak csatolása vagy a fenti 5 kérdésre adott válaszokkal, nagyban meg tudja könnyíteni a pontos ajánlatadást.

Kérjük, töltse ki a lenti űrlapot, vagy írjon e-mailt az info@macrosoft.hu címre.

Minket választottak

mert megértettük, hogy mire van szükségük