A SIKER kulcsa: Innováció!

Nincs két egyforma cég, még iparágon belül sem. Dobozos megoldásokat az átlaghoz igazítják.
Az egyedi megoldások pedig a kiválóságot biztosítják.

Szolgáltatásaink

Egyedi szoftverek, egyedi fejlesztésű ERP rendszerek,
ügyviteli megoldások, gyártás és kereskedelem támogatás,
gyártásirányítási rendszerek fejlesztése, független tanácsadás.

Egy teljesen optimalizált, cégre szabott szoftvert kap, ami segíti a cégét a hatékony növekedésben.
Független tanácsadóink erőssége: egyediség, rugalmasság, ésszerű árak kialakítása, rendelkezésre állás, szabad fejlesztő kapacitás felkutatása, gyorsaság és hatalmas tapasztalat.

Szoftver tanácsadás

Egyediség, rugalmasság, ésszerű árak, rendelkezésre állás, szabad fejlesztő kapacitás, gyorsaság és hatalmas tapasztalat. Tanácsadásunk része, hogy összeállítsuk az Ön egyedi szoftverfejlesztő csapatát. Feltérképezzük a kapcsolódó eszközigényeket és olyan megoldásokat találjunk, amire szüksége van.

Szoftverfejlesztés

Egy egyedi szoftver, több lehetőséget biztosít Önnek. Rendszereink teljesen nyitottak, bármilyen külsős szoftverrel (Pl: könyvelő program) össze tudjuk kötni, illetve igény szerint tudjuk bővíteni. Emellett fontos, hogy rugalmasan alkalmazkodjon a kor követelményeihez és lehetőség legyen pl. applikációként is használni.

Szervezetfejlesztés

Egy új rendszer nem csak a cég fejlődését segíti elő, de a dolgozók is új ismeretekre tesznek szert általa. A közvetített programok betanítása, és használatuk gyakorlati oktatása benne van az árban, így nem Önt terheli plusz költség. Egyéb (kapcsolódó) céges képzések esetén, pedig partnereink közül tudunk ajánlani valakit

Szervezeti tanácsadás

A szoftverigények felmérése alkalmával sokszor kerülnek elő eddig fel nem ismert, operatív anomáliák. Beszerzésekhez érdemes felmérni a lehetőségeket. Szívesen segítünk ezen folyamatok optimalizálásában is.

Hardware beszerzés

Egy jó szoftver semmit sem ér, ha nincs megfelelő platform, amin elfutna.  Amennyiben jelenlegi infrastruktúrája már elavult, a piaci átlagár alatt tudunk segíteni a szükséges hardware beszerzésben.

AutoID rendszerek

Amennyiben az ERP-n túl Ön az árukészletét, vagy raktárát is rendszerezni szeretné, az ország egyik legprofibb vonalkód olvasó és RFID szakértőjét tudjuk ajánlani a rendszereink mellé a teljes körű kiépítés érdekében. 

Innováció a siker kulcsa

Ügyfeleink azért választanak minket, mert megértettük, hogy mire van szükségük.

BATZ Hungary Kft.

Szoftver jellege: Egy termelés irányítást segítő szoftver park készült, mely a gyártás nyomonkövetést, ügyfél rendelés (KIOSK) felvételt és kiszolgálást, valamint gazdag webes kimutatásokat is nyújt.

Cég: BATZ lábbelik – tudomány a kényelem mögött

Bevezetés ideje: 2014-folyamatos, kb nettó 20 hónap

Consent Hungary Kft.

Szoftver jellege: Windows alapú vállalatirányítási rendszer, nagyszámú termék listával. Tartalmaz kereskedelem, pénzügy, készletgazdálkodási funkciókat és több telephelyen üzemel egy pesti központtal.

Cég: Villamossági kis és nagykereskedés

Bevezetés ideje: 2014-2015, nettó 12 hónap

NAST Alkatrészgyártó Kft.

Szoftver és hardver jellege: Egyedi gyártású gép prototípus kialakítása (hardver és szoftver téren) + költség elemző és online ügyviteli szoftver

CégCNC gép megmunkálás és kárpitos üzem

Bevezetés ideje: 2015-folyamatos, nettó 24 hónap

Kraftwerkbau Kft.

Szoftver jellege: Web alapú (csak böngésző szükséges hozzá), építőipar specifikus folyamat és dokumentum kezelési szoftver.

Cég: Építő és szerelőipar szolgáltató cég

Bevezetés ideje: 2014-2015, nettó 5 hónap

JONACO Kft.

Szoftver jellege: pénzügyi asszisztes. Munkaügyi bér adatok és banki forgalom figyelése, azok pontos összehangolása

Cég: Zöldség-gyümölcs feldolgozás nagykerereskedelem

Bevezetés ideje: 2017 – 2.5 hónap

Trans-o-flex Hungary Kft.

Szoftver jellege: Kintlévőség kezelő szoftver, a meglévő ügyviteli szoftverrel összekötve.

Cég: Csomaglogisztika

Bevezetés ideje: 2012, nettó 2 hónap


LilBuild Kft.

Szoftver jellege: építőipari kivitelezéshez szükséges teljes támogatás (beszállítók, project ütemezés, költségek, építési napló, teljesítési igazolások, stb..), mindez mobil telefonra is optimalizálva

CégÉpítőipari kivitelezések felügyelete

Bevezetés ideje: 2016-2017


Győri Polgármesteri hivatal

Szoftver jellege: Országos szintű, energetikai adatokat nyilvántartó és lekérdező/összehasonlító rendszer, úniós pályázattal.

SzervezetÁllami terület, polgármesteri hivatal

Bevezetés ideje: 2017, nettó 2 hónap

I.G.M.-H Kft.

Szoftver jellege: project manager szoftver mérnöki tervező iroda részére. Kiemelt tulajdonsága – a folyamat nyomonkövetése mellett – hogy a rögzített project adatok alapján generálja a felhasználóknak szükéges fájlokat, végigkísérve a teljes folyamatot.

Cég: Mérnöki tervező iroda

Bevezetés ideje: 2019

Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt.

Szoftver jellege: Munkafolyamat irányítási rendszer tervezése, valamint meglévő szoftverek integrálása. A műveletek minél gyorsabb és automatizált elvégzése volt a cél a biztonság technikai cég részére. Megvalósult!

CégBiztonságtechnika, élőerős őrzés és távfelügyelet

Bevezetés ideje: 2012, nettó 2 hónap

3DHistech Kft.

Szoftver jellege: Szervíz folyamatok lefedése és támogatása, a központi ERP-vel összekapcsolva, mely nem rendelkezett ilyen testreszabott modullal.

CégDigitális patológia

Bevezetés ideje: 2016, nettó 5 hónap

 

Mapei Kft.

Szoftver jellege: SMS marketing – tömeges küldés és fogadás, valamint a kintlévőségkezelés finomítása, s ezek összekötése egyedi szoftverfejlesztéssel.

CégÉpítőipari ragasztók és kemikáliák, szigetelőanyagok

Bevezetés ideje: 2008, nettó 4 hónap